ZenFone2 - vlajková loď Asusu

Ahojte, pred časom sa mi do rúk dostal nový model značky Asus  - Zenfone2. Ak sledujete môj blog tak ste zachytili, že som testovala aj Zenfone1 koncom minulého roka (starší článok)
Bola som teda zvedavá čo nové, lepšie, zaujímavejšie bude obsahovať nový model.



Dizajn nového Asusu je veľmi lichotivý, má ostré línie a elegantne vypuklý zadný kryt, ktorý je síce plastový ale pokrytý textúrou, ktorá pripomína brúsený kov (odráža svetlo a je tiež príjemná na dotyk). Skvelé je, že nezachytáva odtlačky prstov a príliš nekĺže v ruke. Problém môžu mať ženy s menšími rukami, nakoľko Zenfon2 sa radí k tým väčším aparátom. Mňa osobne nadchol jeho 5,5 palcový displej, ktorý má krásne sýte farby (celkový rozmer telefónu 152,5 x 77,2 x 10,9 mm, hmotnosť 170g)




 
  • skvelá multimediálna výbava
  • komfortné čítanie kníh, práca s dokumentmi
  • aplikácia MiniMovie – umožňuje pospájanie obrázkov do originálneho videa.
  • použitie dvoch SIM kariet
 Moja srdcovka je fotoaparát – uctihodných 13MP je naozaj dosť a nezaostáva ani predná kamera s 5MP. Fotoaparát pri „zadnom“ snímaní ponúka funkcie ako: Auto, Manuálne, HDR, Skášlenie (čo je pre ženy úplný raj), Super rozlíšenie, Slabé svetlo, Noc, Hĺbka ostrosti poľa, Efekt (kresba, ceruzka, sneh, romantický, starý vzhľad, lomo, pixelácia, záporná, sépia,..), Autoportrét, Animácia GIF (oplatí sa vyskúšať), Panoráma, Miniatúra, Doba prevíjania, Intel. odstránenie, Celý úsmev, Časozberné video.Predná kamera ponúka: Skrášlenie, Panoramatický autoportrét, Auto, Noc, HDR, Efekt, Slabé svetlo, Animácia GIF, Časozberné video.


tzv. svojka (aka selfie) bez úpravy pleti

tzv. svojka (aka selfie) s úpravou pleti

detail

moje ďalšie svojky - predná kamera, jemná úprava pleti, žiadny filter:




cena: 
4GB RAM, 64 GB ulozisko – 399 EUR s DPH,
4GB RAM, 32 GB ulozisko – 359 EUR s DPH


Najčítanejší blog