Ideálny spoločník na cesty

V deň mojich narodením sa mi do rúk dostal telefón značky Asus. Moje prvé stretnutie s androidom prebehlo veľmi hladko a bezbolestne (nakoľko som apple-addicted). Po prvých základných zisteniach, čo sa s čím ovláda, som naplno začala skúmať vymoženosti Zenfonu štvrtej rady. Mňa ako ženu prvé oslovila  jeho ľahkosť (145g) a odolný displej (Gorilla Glass3) čo je ideálna kombinácia pre bordel v našich kabelkách:-) 





V aplikácii fotoaparát nájdete skvelé režimy a efekty ako napr. "skrášlenie" obsahujúce zaujímavé funkcie: zmäkčenie a zosvetlenie pokožky, zvýraznenie očí, chudé líca

 Pre lepšiu predstavu sme poprosili multitalentovanú dievčinu Betku aby nám zapózovala
(neupravená fotka)

(trošku sme Betke zúžili líca s bradou)

(pridali sme trochu objemu do očí / TurboBetka)


(zmäkčenie pokožky)

Pre potešenie každého vášnivého cestovateľa je v ponuke "inteligentné odstránenie" nepodstatných vecí (ľudí) v zornom uhly. Ak fotíte naozaj veľa, poteší vás možnosť externej microSD karty vo veľkosti 64GB. Na cestách sa vám určite zíde aj aplikácia Kindle - kde si môžte čítať od rána do večera - pri tom vám bude slúžiť baterka, ktorá vydrží cca 2 - 3 dni. 
Čo ma najviac zaujalo a dôvod prečo je Asus na cestách super spoločníkom je vlastnosť DUAL SIM (možnosť využitia súčasne 2 microSIM kariet). 



Telefón doporučujem pre nenáročného užívateľa, ktorého osloví cena a dostupnosť.




Najčítanejší blog