10 vecí, ktoré ste o mne (asi) netušili

Ahojte, na instagrame som sa spýtala svojich followerov o čom by mal byť nasledujúci post. Klasicky prevažovala témy ako materstvo-dieťa-pôrod-postava.. ale čo ma zaujalo a mohlo by vás možno pobaviť je 

"10 vecí, ktoré ste o mne (asi) netušili". 



1. Keď som mala asi 9-10 rokov som sa prihlásila do skautského tábora. Moja prvotná predstava bola ala americký teenegerský film - čiže pekná rovnošata, baretka a predávanie sušienok. Realita ma však vrátila na zem... Po tom ako som musela vykonávať veľku potrebu v lese na "zbuchanej" latríne (ktorá po pár dnoch a xy ľudoch páchla na kilometre), spať s chrobákmi v spacáku a z nevysvetliteľného dôvodu mi prischla prezývka kviko - som to raz a navždy zabalila...ok, ešte pred tým som s plačom zdrhla po týždni z jednej skautskej akcie v strede totálneho ničoho.
ps.: bobríka mlčanlivosti som nikdy nedosiahla :-D

2. Počas mojho prvého modelingového tripu do Taiwanu som za 2 mesiace pribrala cez 10kg. Áno, dá sa to. Keď pustíte 17 ročné dievča samé do sveta, ktoré bolo celý život chudé (mala som cca 51kg) a mylne si myslelo, že chudé aj navždy zostane. Po návrate som okrem teplákov a sukne nič iné na seba neobliekla (dokotúľala som sa s váhou 62kg) - blbé bolo len to, že bol február a mrzlo. Čo je ale fakt vtipné na tom celom, že som robila do posledného dňa.

3. V roku 2009 som sa prihlásila na Miss Universe. Nepotrebovala som to, ale chcela som si splniť sen z detstva. V tom ročníku tam so mnou boli napr. Diana Hágerová, Jasmína Alagič,.. čo bolo na tom celom fajn bol výlet po Karibiku, na ktorom sme boli ešte pred finále. Hold nevyhrala som :-) s odstupom času - aj dobre.

4. Mala som staršieho brata Martina, ktorý tragicky zomrel 2 dni po jeho 19. narodeninách. Dnes by bol z neho skvelý ujo.

5. Moje prvé auto bolo Fiat Punto - červená farba - pretože červené autá sú proste rýchlejšie. Punto bolo také rýchle, že keď som medzi Cíferom a Kaplnou obiehala traktor tak som skoro dieru urobila do podlahy. Ako jedna z mála som jazdila do školy na aute - niekedy som ráno stihla aj McDrive po ceste.

6. Od 5tej triedy som chodila na 8 ročný gympel J. Hollého, kde som sa nanominovala len preto, že tam chodil môj starší brat a mohla som tam tak povediac obsmŕdať. Bolo to pre mňa utrpenie - dikáty = nočná mora, chémia = 0 bodov...a tak som po 5 rokoch prešla na Združenú priemyslovku v TT.

7. Deportovali ma z takej sympatickej krajiny akou je Libanon a dostala som sa na určitý čas na black list. Do dnešného dňa mám v pase cez dve strany nejaké arabské haky-baky, kde sa asi píše nech ma nikam už nepúšťajú :-D. Dôvodom boli nedotiahnuté pracovné víza, kvôli modelingu.

8. Ide ma neskutočne vytočiť, keď vidím biele ponožky v čiernych teniskách a čierne ponožky v bielych teniskách...svoje o tom vedia Tomi aj Klaudi :-D

9. Postavila som dom, ale nebývam v ňom. Je pre mojich rodičov.

10. V živote nikdy som nevyskúšala ŽIADNU drogu (ak nepočítame alkohol)... čo sa v modelingu nevidí moc často.

Komentáre

Najčítanejší blog