Telová starostlivosť by Barnängen Stockholm


Posledný z postov venovaný kozmetike Barnängen bude trošku viac ženský – nakoľko som aktuálne v  6 mesiaci tehotenstva. Viete (možno aj nie), že v tehotenstve sa odporúča dôkladne a hlavne pravidelne krémovať oblasti, ktoré sa môžu priberaním na hmotnosti potrhať = vytvoria sa nepekné strie.  Pre mňa to bolo od začiatku utrpenie... Telové mlieka a krémy milujem skúšať, voňať, nakupovať – ale problém je pri pravidelnom používaní, tu nastupuje moja extrémna lenivosť.  No keď sa môj obvod hrudníka zväčšil o celé číslo a jemne vykuklo brucho – pochopila som, že „OK UŽ JE ČAS.“


Zo švédskej značky Barnängen Stockholm aktuálne najčastejšie používam jemný telový olej Midsommar Glow Body Oil (pomaly otváram už II. flašku) – páči sa mi jemná štruktúra, ktorá dostatočne premastí pokožku no nezaťaží ju zbytočným mastným filmom. Táto vôňa bola jediná, ktorá mi počas prvého trimestra vôbec nevadila.


Zo sprchovacích gélov sú aktuálna topka u nás doma & na cestách Sauna RelaxGlacier Breeze Shower & Bath gel. Boli s nami na horách a teraz sú aj v Indonézii.




Z kompletného radu telovej rady Barnängen Stockholm si určite vyberie každý z vás, či už muži alebo ženy J. Konzistencie všetkých produktov (sprchovacích gélov, krémov, telových mliek, oleja) sú veľmi príjemné, jemné, ľahké a svojou nevtieravou vôňou sa stanú súčasťou vašich kúpelní či cestovných kufrov.

Celú ponuku Barnängen Stockholm nájdete exkluzívne v sietí drogérií DM.



Najčítanejší blog