Nordic rituals Barnängen Stockholm

Ahojte, hlásim sa vám opäť. Momentálne sa zdržiavame na Bali, tak som mala čas pre vás dôkladne vyskúšať všetky zvyšné produkty. Dnes vám predstavím poslednú časť telovej starostlivosti Barnängen a to „NORDIC RITUALS“. Už na prvý pohľad je taká iná.. farebná.. a voňaváá J.
Podľa farieb som ľahko rozdelila produkty medzi ročné obdobia:


  •           zima – modrá farba - Glacier Blow shower & bath gel -  tento sprchovací gél má sviežu vôňu, ktorá vás však počas studeného zimného (slovenského) rána v sprche dostatočne nakopne J. Obsahuje morskú soľ (ktorú je podľa mňa aj cítiť) a unikátne vyvinuté sérum na hydratáciu pokožky. Ak preferujete radšej vaňu ako sprchu, určite vás Glacier Blow nesklame.. má totiž jemnú nadýchanú penu.


  •  jar – zelená farba – Sauna Relax shower & bath gel – neviem ako vám, ale mne zelená farba evokuje vždy na prvom mieste les a to myslím, že bola aj inšpirácia pre vytvorenie tohto sprchovacieho gélu. Značke Barnängen sa podarilo dostať do tejto flašky jemnú vôňu stromov (konkrétne výťažok z brezy) v kombinácii s čerstvým lesným vzduchom. Sprchovací gél obsahuje hydratačnú zložku, ktorá je po dlhej a chladnej zime veľmi vítanou súčasťou každej kozmetiky.


  • leto/jeseň – žltá farba – Midsommar Glow shower &bath gel + Midsommar Glow body oil – pre mňa jednoznačné letné a (skoré) jesenné západy slnka. Keď uvidíte odtieň žltej, ktorý majú tieto produkty určite si spomeniete na moje slová. Ak ste však zažili niekdy západ slnka na pláži pri mori, tak viete presne o čom píšem. Kvetinová vôňa, vám prinesie príjemnú relaxáciu po dlhom dni na slnku. Midsommar olej používam veľmi často – najviac teraz na Bali, má síce olejovú konzistenciu, no do pokožky sa vstrebáva ľahko a voní prekrásne.





Teším sa z vašich pozitívnych ohlasov na kozmetiku Barnängen Stockholm.
Pre tých, ktorý sa ešte nerozhodli či áno alebo nie – zbehnite do DMky a ovňajte, určite neodídte s prázdnou (ceny, sú naozaj dostupné pre každého) J.








Najčítanejší blog