Nordic care Barnängen Stockholm

Ahojte, v minulom poste som vám sľúbila, že čoskoro napíšem viac o novej telovej kozmetike, ktorá  sa u nás predáva exkluzívne v Dmke.
Barnängen je značka, ktorá existuje vo Švédsku už desaťročia. Jej produkty ponúkajú efektívnu, vyváženú starostlivosť o pokožku, ako aj štýlový zážitok v oblasti životného štýlu.
Spoločnosť bola založená v Štokholme v roku 1868. Odvtedy sa Barnängen vyznačuje skutočnými, prirodzenými, čistými a jemnými výrobkami. Ak by som mala definovať filozofiu tejto značky, tak je to určite to, že Barnängen verí v rovnováhu. V Štokholme sa prelína príroda a tradícia, mestský život a progresivita.


„Nie príliš mestské, nie príliš vidiecke. Nie príliš zaneprázdnene, nie príliš pokojne.“
Takúto rovnováhu, nazývajú Švédi slovom L A G O M.

Telová kozmetika, ktorá sa konečne dostala aj na naše pulty sa delí na dva rady: Nordic careNordic rituals (o tej si napíšeme nabudúce).

NORDIC CARE

·      pre suchú a normálnu pokožku:

All Over Rescue Body Balm – môj milovaný „balzám na všetko“. 
Nádherne voní a má príjemne jemnú konzistenciu 
(suché ruky, nohy, lakte = proste na všetko) 

 
Caring Shower Cream – je sprchovací „krém“ s rovnako jemnou vôňou ako telový balzám, má ľahko roztierateľnú konzistenciu a vaša pokožka bude kráááásne voňať.
 
 
Caring Body Lotion – ak by ste sa tej krásnej vône nevedeli nabažiť (pochopím) je tu ešte telové mlieko. 

 
Tieto tri produkty sa skladajú z ovseného mlieka a obsahujú 5 % 
ochranného „cold“ krému. Po ich nanesení pochopíte, čo znamená pocit rovnováhy: „nie príliš veľa, nie príliš málo“.

·      pre citlivú pokožku:

Sensitive Body Lotion & Sensitive Shower Cream – tento rad je určená pre citlivú pleť (skúšala som tým pádom na ostatných) a má veľmi jemnú vôňu. Obsahuje výťažok z bazy čiernej (všetko kde je baza MILUJEM)  a 5  % „cold“ krému. Pomáha pokožku udržiavať s dlhotrvajúcou vlhkosťou, výživou a ochranou.


·      pre vyživenie pokožky:

Nutritive Shower Crem & Nutritive Body Lotion –  IDEÁLNE PO LETE :-).  Oba produkty obsahujú extrakt z morušky + 7 % „cold“ krému.



Doporučujem vám, zastavte sa v DMke a postupne ovoňajte každú z vôní. Určite neodídete s prázdnou :-)





Najčítanejší blog